image
cta header

RIJSOORD Bouw en ontwikkeling

Het project is ontwikkeld door Gebroeders Blokland en zal worden gebouwd door Den Dunnen. De bedrijven delen niet alleen hun vestigingsplaats in Hardinxveld-Giessendam, maar ook hun DNA; beide familiebedrijven met oog voor kwaliteit.

Gebroeders Blokland
Bouw en ontwikkeling

Gebroeders Blokland is een familiebedrijf. Dat merk je aan alles. We hebben oog en oor voor jou, als toekomstig bewoner en voor onze partners. Ons team is hecht. Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk. We hebben aandacht voor jou en voor wat je nodig hebt en wat je leuk vindt in jouw nieuwe huis en tuin. Met onze deskundige partners werken we vaak al jarenlang samen. Dat maakt dat we weten wat we aan elkaar hebben en we vertrouwen hebben in elkaar kennis en ervaring.

Gebroeders Blokland

Moerbei 5, 3371 NZ
Hardinxveld-Giessendam
Tel. +31 (0)184 620 888
Routebeschrijving

image

Den Dunnen
Bouw en Ontwikkeling

Foto

Den Dunnen ondersteunt opdrachtgevers en eindgebruikers vanaf de initiatieffase tot en met realisatie en onderhoud. In veel gevallen adviseren wij klanten nog vóórdat het eerste schetsontwerp is opgesteld. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers en veelal lokale bouwpartners kunnen we kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Door het bundelen van expertise van de partners binnen het bouwteam wordt kennis gedeeld en wordt efficiëntie vergroot. In zowel seriematige- als individuele bouwprojecten zijn wij constant op zoek naar duurzame samenwerkingen, waarin we als één gezamenlijk bouwteam optreden. Binnen onze bouw- en ontwikkelingstrajecten dragen wij ons steentje bij aan een duurzame invulling van onze leefomgeving.

Den Dunnen

Rivierdijk 401
3372 BV Hardinxveld-Giessendam
Tel. 0184 617 486
Routebeschrijving

image