image
cta header

BLIJF OP DE HOOGTE Het laatste nieuws

Woensdag 5 oktober is het dan eindelijk zo ver!

Dan vieren wij samen met de toekomstige bewoners en
andere genodigden een feestje op de bouwplaats van
Ryks in Rijsoord.

Wij hebben er zin in!

De ontwikkeling in samenwerking met Van Agtmaal BV
En realisatie door Den Dunnen

Ryks uitverkocht!

Wat is de verkoop van Ryks in Rijsoord snel gegaan. Inmiddels kunnen wij je vertellen dat alle woningen verkocht zijn. Wij feliciteren alle toekomstige bewoners met de aankoop van hun nieuwe huis.

De woningen zijn toegewezen

De belangstelling voor de woningen van Ryks in Rijsoord is overweldigend. Het is fijn om te zien en horen dat het plan aansluit op de wensen.
 
Op donderdag 21 oktober zijn alle woningen in Ryks door het verkoopteam toegewezen. Alle kandidaten die een woning hebben toegewezen gekregen, zijn ondertussen door de makelaars gebeld. Indien er een kandidaat afvalt wordt de volgende kandidaat vanuit de reservelijst geselecteerd.
We verwachten uiterlijk 15 november eventuele reservekandidaten benadert te hebben.

Start verkoop geslaagd!

Op donderdag 7 oktober is de verkoop van Ryks gestart. Vanaf dat moment, tot woensdag 20 oktober, kunnen geïnteresseerden zich inschrijven op  hun bouwnummer(s) van hun keuze. Op zaterdag 9 oktober konden geïnteresseerden de projectbrochure ophalen bij Delta Makelaars in Ridderkerk. Het event was druk bezocht en de hele voorraad brochures is uitgedeeld. Ook heeft het makelaarsteam al veel vragen kunnen beantwoorden en mensen geholpen bij het maken van hun keuzes. 

Bestemmingsplan en omgevingsvergunning onherroepelijk!

Goed nieuws! Zowel het bestemmingsplan als de omgevingsvergunning zijn inmiddels onherroepelijk! 

Geef jouw woonwensen aan ons door!

Vanaf nu is het mogelijk om jouw woonwensen aan ons door te geven in jouw persoonlijke inlogomgeving van Ryks Rijsoord. 

Tijdens jouw aanmelding voor dit project is er voor jou een persoonlijke inlogomgeving gemaakt. Als je hierbij inlogt zie je aan de linkerkant 'Mijn woonwensen' staan. Hier kun je door middel van een aantal vragen je woonwensen aan ons doorgeven.