cta header

Een woning voor de toekomst.

Alle woningen van Ryks krijgen het energielabel A en worden gasloos uitgevoerd. Door de lucht/water warmtepomp, de mechanische afzuiginstallatie en de zonnepanelen is jouw duurzame, energiezuinige woning compleet!

Standaard worden alle woningen inclusief tegelwerk en sanitair opgeleverd. Daarnaast zijn er tal van aanpassingen en uitbereidingen mogelijk. Wat dacht je van een uitbouw, een extra dakkapel of dakramen? We hebben verschillende keuzes voor je uitgewerkt. Doordat Ryks een kleinschalig project is, zijn ook individuele opties bespreekbaar met jouw persoonlijke klantadviseur.

Bovendien wordt Ryks met woningborggarantie gebouwd.

Welke type kies jij?

Walter en Philip

Hoekwoningen en Tussenwoning
Bouwnummer 4, 5, 6, 12, 13 EN 14

Alle woningen zijn verkocht

Het metselwerk met de prachtige donkere steen versterkt de landelijke architectuur en geeft de woning een moderne twist.

BEKIJK Type

Anna

Hoekwoningen en Tussenwoning
Bouwnummer 7, 8 en 9

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT

De klassieke rode steen en de witte omlijsting van de deur geven deze rijwoning allure. Een fijne voortuin waar je vanaf een bankje zicht hebt op de spelende kinderen.

BEKIJK Type

Arthur

Twee-onder-een-kapwoning
Bouwnummer 2, 3, 10 en 11

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT

De landelijke architectuur komt goed tot zijn recht in de twee-onder-een-kapwoning Arthur. De stijlvolle luiken en de raamverdeling benadrukken dit karakter.

BEKIJK Type

Wilhelmina

Vrijstaande woning
Bouwnummer 1

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT

De enige vrijstaande woning in Ryks is van het type Wilhelmina. Het gemĂȘleerde metselwerk, de witte omlijsting van de voordeur en de dakkapel geven deze woning een rijke uitstraling.

BEKIJK Type

Kies je woning

× Ryks Rijsoord interactieve kaart

Vloeropp.

Kavelopp.